DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE Børn_glæde_fotosession

DIF kører nu anden runde af projektet, DIF idrætsmiljø for unge - Et foreningsprojekt med de 13-19 årige i fokus.

Et tilbud til alle Dansk Squash Forbunds klubber, hvor DSqF i samarbejde med DIF og en squashklub går sammen om et udviklingsprojekt, hvor der er forkus på fastholdelse af de unge i 13-19 års alderen.

Squash Klubben skal stille med 2 ungdomsspillere samt en leder og en træner, som vil indgå i projektet. Dansk Squash Forbunds udviklingskonsulent vil være sparringspartner, og følge projektet samt bidrage med råd og vejledning, når dette ønskes. Yderligere vil der være fælles opstartsmøde på DIF, som skyder projektet i gang, her vil der også være mulighed for at sparre med andre klubber og foreninger, som deltager i projektet.

Fokus i projektet er fastholdelse af de unge i klubben samt at inddrage dem i klubbens arbejde. Klubben skal derfor arbejde med dette fokus, og lave en handlingsplan for ungdomsarbejdet, samtidig med at de unge laver et ungeprojekt. Når dette er lavet og godkendt, vil klubben modtage et DIF certifikat, som bevidner at klubben er certificeret med "DIF idrætsmiljø for unge". Samtidig hermed vil klubben modtage 3000 kr. fra DIF samt 3000 kr. fra Dansk Squash Forbund til at iværksætte aktiviteter og gøre deres tanker fra handlingsplanen og ungeprojekt til reel handling.

Et super tilbud, som DSqF gerne vil bakke op om, og vi håber derfor, at nogle af DSqF's klubber kunne have interesse i at indgå i et sådan projekt, så vi kan fastholde vores unge medlemmer/spillere.

Læs mere i DIF's hæfte Idræts miljø for unge

eller på DIF's hjemmeside http://www.dif.dk/da/foreningsliv/projekter#content-top

Tilmelding skal ske til DSqF's udviklingskonsulent, Maiken Møller, på mail: maiken@dsqf.dk senest d. 1. oktober 2013.

Maiken Møller 26-08-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop