HSqK afholdt åbent hus

I weekenden d. 5.-6. september afholdt Horsens Squash Klub åbent hus - og det med succes - efter weekenden talte HSqK 27 nye medlemmer

Horsens Squash Klub er pt. i samarbejde med DSqF gennem et klubudviklingsforløb, hvor fokus er på rekruttering og fastholdelse. Der er afholdt to møder, hvor der har været fokus på et åbent hus tiltag samt aktiviteter og tilbud, som klubben vil kunne tilbyde nuværende og nye medlemmer.

Før det tredje møde skulle HSqK afholde et åbent hus arrangement, og dette fandt altså sted i weekenden d. 5.-6. september. HSqK har lagt mange kræfter i arrangementet, og havde bl.a. lavet en intro-video til deres FB-side samt annonceret flere steder. I forbindelse med samarbejdet omkring klubudvikling støttede DSqF også arrangementet ved at tilbyde landstræner-hjælp i forbindelse med introduktionen til de fremmødte. 

 

HSqK formand, Karsten Fuglgaard giver følgende tilbagemelding:

 

"Lørdag havde vi besøg af landstræneren David McAlpine, som gav rigtig god instruktion/træning. Vi havde ikke mange besøgende om lørdagen. Søndag var derimod en god dag, hvor der var rigtig god gang i alle baner. Vi havde annonceret på Facebook, hængt plakater op på stort set alle skoler i Horsens området og reklameret på indfaldsveje standere i Horsens. Derudover skrev vi til redaktionen til diverse aviser og 3 aviser nævnte åbent hus arrangementet. Tilbuddet til nye medlemmer var at spille resten af året for 250,-. For U18 gratis resten af året. Det gav 10 U18 spillere og 17 U25/seniorer. Vi udloddede desuden 5 ketchere til nye medlemmer. Mange tak for støtten til arrangementet"

Se optakt samt billeder af vinderne af en squashketsjer på HSqK's FB-side: https://www.facebook.com/horsenssquash?fref=ts

 

Godt gået HSqK - DSqF ønsker HSqK god fornøjelse med aktiviteter, så de kan fastholde alle de nye medlemmer;) 

 

Maiken Møller 14-09-2015

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop