Reception i Idrætscenter Vendsyssel

  Vendsyssel3

Idrætscenter Vendsyssel havde lørdag d.24. august reception i anledning af indvielse af ny tilbygning.

 

Centret havde i den anledning spurgt DSQF om, de ville være repræsenteret ved nogle squashspillere, som kunne vise sporten frem denne dag til glæde for centrets brugere.

Idrætscenter Vendsyssel har haft 2 squashbaner siden opbygningen efter branden i 2006, men aldrig rigtigt fået gang i squashen og ville derfor bruge denne dag til at slå et slag for squashsporten.

DSQF sagde ja tak og sendte Laura, Kristine, Sarah og Mathilde fra Thysquash til Nordjylland, hvor de havde en super god dag.

Centret var fyldt af mennesker, og pigerne fra Thysquash havde travlt på de 2 baner med at få vist sporten frem, der var masser af både børn og voksne, som gerne ville prøve at spille med pigerne.

Fremtiden for squash i Nordjylland, nærmere bestemt Vrå, ser lys ud, nu er det bare med at få besøg af Maiken fra DSQF, så de mange børn og voksne kan komme videre med evt. at få lavet klub med trænere o.s.v.

Idrætscenter Vendsyssel er et fantastisk center, hvor man fra starten har fornemmelsen af, at her kan alt lade sig gøre, alle virker utrolige behjælpelige, så her er der helt sikkert grobund for en fremtid for squashsporten

 Vendsyssel1Vendsyssel2

M.v.h

Laura, Kristine, Sarah og Mathilde

Thysquash

 

Maiken Møller 28-08-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop