World Squash Day - En succes

Flere klubber havde i år valgt at fejre World Squash Day, som løb af stablen lørdag d. 18. oktober. Alle klubber melder om nye medlemmer.

I år deltog i alt 8 danske klubber i WSD lørdag d. 18. oktober, og 4 klubber har pt. meldt tilbage. Dagen var en succes i klubberne og alle melder tilbage at der er tegnet nye medlemmer, alt fra 2-6-10 og Viborg melder om 14 nye medlemmer på dagen, så det må betegnes som en succes - som gerne må gentages.

Klubberne havde skruet forskellige tilbud sammen, og her er lidt uddrag fra den feedback der er kommet på dagen:

 WSD2014_horsens

"I weekenden havde Horsens Squash Klub dørene åbne til et verdensomspændende event med at promovere squashsporten. Klubben holdt i den forbindelse åbent hus lørdag fra kl. 10.00-15.00 og havde instruktør til at bistå og informere, de der valgte at kigge forbi banerne.

Der var ligeledes arrangeret opvisningskamp mellem klubbens bedste spiller Asger Grønlund og en gæstespiller Mads Seiersen fra Skovbakken, Aarhus. De ligger hhv. nr. 36 og 46. på Danmarksranglisten, så der var lagt op til underholdende spil. Begge spillere gik til den og spillede flot squash igennem flere kampe, som gæsterne kunne opleve og blive inspireret af.

Det var en begivenhedsrig dag med flere besøgende igennem dagen både "gamle kendinge" til klubben, men også nye og interesserede kiggede forbi. Der var efter dagens event tegnet 6 nye medlemsskaber, så klubben er yderst tilfreds med arrangementet, og byder de nye medlemmer velkommen"

 

"OSMK afholdt åben hus lørdag d. 18. oktober kl. 11-14 i samspil med World Squash Day, og der blev med vores "briller" en god succes. Kl. 11.00 havde vi kaffe, frugt og WSD2014_OSMKdiverse brochure klar og var spændte på fremmødet til vores åben hus. Allerede kl. 11.05 meldte de 2 første besøgende sig ind i klubben!... Vildt. Kort tid efter var alle 5 baner fyldt med nye squashspillere, som ville prøve sporten. OSMK havde 3 trænere og undertegnede (red: Kim Madsen, OSMK) klar til at fortælle og instruere i squashsporten. Ca. 20 personer prøvede squashen og 10 har nu meldt sig ind i klubben:-)

Så OSMK er bestemt med næste gang DSqF laver fælles fremstød for vores sport:-)

Vi havde selv boostet vores åben hus arrangement via - www.facebook.com/osmk.squash og fik en del spillere derfra."

 

"Trods hjælp fra mange nuværende medlemmer, der spredte budskabet på arbejdspladser med plakater og en fin artikel i avisen, kom der kun 5 forbi til vores åbent hus arrangement i lørdags, og det resulterer nok i 2 nye medlemmer.

Et lille problem ved dagen var selvfølgelig, at det var lørdag i efterårsferien. Og derudover er der hvert år åbent hus i hele efterårsferien i hele Silkeborg Sportscenter for børn og unge (hvorfor de nok var mættede af sport og squash).

Vi der var i klubben fik en masse squash-kage, og spillede noget squash - og drak noget squash:-)"

 WSD2014_Silkeborg

 

"I lørdags afholdt Viborg Squash Club, som mange andre klubber rundt om i verden, åbent hus arrangementet, World Squash Day. I Viborg havde vi valgt at reklamere for arrangementet med en stor plakat på gavlen ud til Liseborgcenterets parkeringsplads, hvor mange sportsinteresserede kommer forbi. Yderligere var dagen reklameret i samarbejde med Grundfos Hobby og Sport, som en introduktion til det kommende firma-arrangement Grundfos Olympics, hvor over 1000 kolleger fra hele verden mødes og dyster i forskellige sportsgrene.

World Squash Day var i Viborg koblet sammen med 2 indmeldelsestilbud: WSD2014_Horsens

- Medlemskab til og med 31/1 for 300,- kr.

- Medlemskab til og med 31/1 samt 1 ketcher og 1 bold for 500,- kr.

For nye medlemmer afholdes et introforløb de næste to søndage, hvor grundspillet vil blive gennemgået. Disse dage tilbydes også til knap så nye medlemmer. Yderligere fungerer dagene som åbent hus for eventuelle efternølere fra World Squash Day. Vi har i bestyrelsen noteret om dagen: 14 nye medlemmer, hvoraf 5 var med ketchertilbud, 3 var juniorer og 1 var barn. Fornuftigt arrangement , som bør gentages."  

 

DSqF konstaterer, at der har været god energi i klubberne, og at dagen var en succes - Synligheden og nytegnede medlemsskaber - nu gælder det som om at fastholde, men klubberne har lagt et flot stykke arbejde i World Squash Day - og det har givet pote for sporten og kan være inspiration for andre klubber - så tillykke og GODT GÅET til alle deltagende klubber.  

Maiken Møller 24-10-2014

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop