Vejledning i tilmelding

For at tilmelde dig turneringer skal du have to ting:
1. Spillerlicens
2. Adgang til squashportalen.dk

Spillerlicens

Licens har du allerede hvis du deltager i holdturneringer. Mangler du licens nummer eller er i tvivl så kontakt din klub eller DSqF's kontor. Når du har fået en licens er du automatisk oprettet som bruger på squashportalen.dk.  

Hvordan får jeg adgang til Squashportalen

Alle interesserede har adgang som Gæst og kan se resultater, ranglister og andre oversigter. Det kræver ikke login - bare klik på et af de links, som findes på forsiden. Hvis du som spiller ønsker adgang til at vedligeholde oplysninger om dig selv, tilmelde dig aktiviteter mv. skal du logge ind på siden.

Hvordan logger jeg på Squashportalen

Når du er blevet oprettet som bruger, kan du logge på med din email-adresse og adgangskode. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du få sendt en ny til din emailadresse. Den procedure gør sig også gældende når du skal logge på for første gang.
På forsiden af Squashportalen skal du indtaste din email-adresse under "Brugernavn/email", sætte hak i "Glemt adgangskode" og trykke OK.
Når du har logget på med den nye kode du får tilsendt, kan du ændre den til noget, som er nemmere at huske, ved at vælge "Skift adgangskode" øverst til højre.


 

Tilmelding

Når du er logget ind vælger du fanebladet "Arrangementer" og trykker "Tilmeld" ud for den aktivitet du vil deltage i.


tkl 15-04-2012
Sponsorer Sponsorer Dunlop