Programmet for danmarksturneringen.

Nu ligger programmet for den kommende sæson klar. Programmet er udarbejdet af Bo Christiansen, der har følgende bemærkninger:

Årets kampprogram er hermed klar. Det er efter bedste evne sammensat således, at det bliver så retfærdigt som muligt samt praktisk mht. transport. Derfor har elitedivisionen i år været lidt af en kabale, da der er 3 øst hold og 4 vest hold. Det vigtigste har vist sig at være at der ikke er nogen der bliver forfordelt, således har vi ikke parret klubberne i år. Programmet er lagt uden klubnavne først, og derefter er klubnavnene blevet lagt ind ved hjælp af lodtrækning. Programmet betyder at der er klubber der må spille både lørdag og søndag, da de skal til f.eks. Sjælland for dernæst spille mod en Jysk klub. 
 
Vi har ligeledes i år forsøgt med at ændre lidt på fordelingen af runderne. Således er klubber der har faciliteter der råder over 5-7 baner, nogen gange vært for flere runder på samme dag. Dette håber vi vil medføre endnu mere stemning i centrene, ligesom det vil gøre at kampene måske nøjes med at blive spillet på 3 baner, så der er mulighed for holdene at coache og heppe på deres medspillere. Hvis der er kampe der bliver flyttet efter enighed mellem de indvolverede hold, så skal det meddelelse kontoret og Projektgruppen regeladministration så hurtigt som muligt. Se evt. reglerne for DK-turneringen for spørgsmål hertil eller til andre områder (alle holdkaptajner bør læse disse regler ved hver sæsonstart). 
 
Ligeledes byder vi Lyngby velkommen tilbage til DK-turneringen.
 
Med håbet om en aktiv og velspillet Danmarksturnering. Vi håber at klubberne specielt på Fyn og i Jylland er tilfredse med at kørselafstandene er minimeret i år. Vi håber således at det vil kunne trækker flere klubber til næste år. Ligeledes opfordre vi klubberne til at sende deres spillere på regelkurser, når det bliver udbudt. Alle spillere bør have haft et sådan kursus inden de deltager i Dk-turneringen eller i individuelle turneringer.
 
Vi beder klubberne om at sætte sig ind i programmet, og hvis der konstateres fejl bedes man kontakte Bo Christiansen.
 
 
 
tkl 05-09-2008

Alle turneringer skal findes

på Squashportalen

- også juniorturneringer

Vejledning i Squashportalen

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop