Trænerworkshop 2008

Traditionen tro tilbyder Dansk Squash Forbund alle interesserede trænere at deltage i vores årlige workshop og lære af de allerbedste. I år afholdes trænerworkshoppen i Kolding d. 18. - 19. oktober. Denne gang er det John Williams, tidligere top 20-spiller, som vil lære fra sig. Der er plads til 15 deltagere.

DSqF vil i samarbejde med Kolding KFUM Squash gerne indbyde alle trænere til den årlige trænerworkshop. Vi har denne gang fået fat i John Williams, australier med bopæl i Schweiz. Han er spillende landstræner for Schweiz og har været mellem de 20 bedste på verdensranglisten. Kom og få alle trickene fra en tidligere verdensklassespiller.

Workshoppen vil have udvikling af eget træningskoncept som tema og bl.a. omhandle nogle spændende problemstillinger:

  • Samspil mellem teori og praksis
  • Målsætninger og motivation
  • Træningsplanlægning

learningWorkshoppen kommer også ind på teknisk, mental og fysisk træning. Det meste af workshoppen vil foregå på banen, og udover at se demonstrationer af øvelser m.m., vil du selv komme til at prøve dem. Der vil ligeledes blive spillet kampe, og måske vil John Williams vise sine evner i en opvisningskamp, hvis der bliver tid.

Workshoppen afholdes lørdag d. 18. oktober kl. 10-17 og søndag d. 19. oktober kl. 9-16. Lørdag aften er der mulighed for at gå ud og spise på restaurant. Stedet er Kolding KFUM Squashs baner, Peter Tofts Vej 19-21, 6000 Kolding.

For deltagere, som ønsker overnatning, er der mulighed for overnatning i hallen. Medbring selv sovepose m.m. Ønskes anden overnatning skal dette arrangeres selv. Kontakt fx Kolding Vandrehjem. Desværre er Sportellet ved banerne udsolgt pga. katteudstilling.

Deltagelse i workshoppen koster 600 kr. Dette beløb inkluderer deltagelse, t-shirt, alle måltider undervejs inkl. middag lørdag aften samt overnatning i hallen lør-søn. Deltagergebyr skal indbetales samtidig med tilmeldingen. Indbetal på reg. nr. 2370 kontonr. 0123 601 602 og mærk betalingen "TW" og dit navn.

Tilmelding skal ske online: http://dsqf.dk/Enrolment/EnrolmentFrame/tournaments.asp

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 10. oktober.
Husk: klubben kan søge kommunen om tilskud til deltagergebyret.

Trænerworkshoppen henvender sig primært til trænere, som har gennemgået trænerkursus I og II, men hvis der er plads til andre, er de mindst lige så velkomne. Alle vil få et stort udbytte af workshoppen. Der er plads til 15 deltagere, og tilmeldingerne prioriteres således: 1. Trænere, der har gennemgået trænerkursus II 2. Trænere, der har gennemgået trænerkursus I 3. Trænere, der endnu ikke har gennemgået trænerkurser i DSqF-regi.

Hvis du har spørgsmål el. lign. til workshoppen, kan du kontakte Bonnie C. Barr på tlf. 6619 0822/31 677 677 eller bcb@dsqf.dk

bonnie barr 18-09-2008

Alle turneringer skal findes

på Squashportalen

- også juniorturneringer

Vejledning i Squashportalen

Sponsorer Sponsorer Dunlop