Regional træner workshop med landstræner Francesco Busi

Gratis deltagelsebusi

Dansk Squash Forbund indbyder alle klub, - regional - og forbundstrænere til workshop. Klubbens trænere har nu muligheden for at få nye inputs og få opdateret deres squashviden. Landstræner Francesco Busi vil afholde en 3 timers workshop, hvor han fortæller om sit syn på squash og træning. Formålet med workshoppen er at give trænerne mulighed for at mødes regionalt og sparre med hinanden samt at skabe en ensartet linje i træningen rundt om i klubberne og i forbundstræningen. Workshoppen vil blive afholdt på engelsk.

Der er samtidig mulighed for, at klubbens frivillige ledere kan få inspiration til klubarbejdet. I skal blot kontakte breddekonsulent Bonnie Barr. Så kan klubledere/frivillige samme aften mødes og få råd/vejledning af breddekonsulenten. Indhold aftales sammen med konsulenten. Forbundet sørger for let forplejning til workshoppen og kan give tilskud til transport for trænere. Værtsklubben sørger for banebooking.

Vil I deltage i en lærerig aften for både trænere og ledere, så skal I tilmelde jer hos breddekonsulenten pr. mail (bcb@dsqf.dk). Det er gratis.

Sidste tilmelding d. 14. november 2008.

Workshoppen kommer til at omhandle:

  • Hvordan bruger man målområder i træningen og sætter mål?
  • Junior træning
  • Hvad er fokus for elitespillere?

Workshoppen afholdes følgende datoer og steder:

  • 20. november i Herlev kl. 18 - 21
  • 26. november i Kolding kl. 18 - 21
  • 28. november i Odense kl. 16 - 19 (ikke bekræftet endnu)
  • 30. november i Hammerum kl. 16 - 19

Til foråret afholdes flere workshops

bonnie barr 27-10-2008

Alle turneringer skal findes

på Squashportalen

- også juniorturneringer

Vejledning i Squashportalen

Sponsorer Sponsorer Dunlop