Repræsentantskabet fastholdt kønsopdelingen 

På det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag 24. april i Herlev var et af de emner, der på forhånd var anset for at skabe stor debat, behandlingen af et ændringsforslag omkring herre/dame opdelingen i danmarksturneringen.

Mikkel Pedersen fremlagde på vegne af en række elitespillere samt Herlev/Hjorten Squashklub et forslag om at ændre på den totale kønsopdeling i alle rækker, der blev vedtaget på det ekstraordinære turneringsmøde i februar, hvor det af bestyrelsen fremlagte forslag blev vedtaget med stemmerne 13-8.

Ændringsforslaget foreslog, at opdelingen blev reduceret til kun at gælde fra 2. division og nedefter, mens elite- og 1. divison fortsatte med holdsammensætningen 5 herrer + 2 damer. På mødet var en livlig, men fair debat, hvor også nogle af elitespillerne fik lejlighed til at ytre sig. Afstemningen endte imidlertid med at Mikkel Pedersens forslag blev forkastet med stemmetallet 22-12.

Der spilles således fra den kommende danmarksturneringsstart i rene herre- og damehold i samtlige rækker i danmarksturneringen.

Se turneringsstrukturen 

Karina Christoffersen nyt bestyrelsesmedlem i DSqF

KarinaPå lørdagens repræsentantskabsmøde trak Lars Thomsen, Kolding, sig fra sin bestyrelsespost på grund af stor arbejdsbyrde i sin erhverskarriere. Karina Christoffersen fra Herlev/Hjorten blev derefter valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Fra bestyrelsens side vil vi ønske Karina velkommen i kredsen. Vi er specielt glade for atter at have en kvindelig repræsentant - samtidig med, at det er naturligt, at landets førende squashklub nu også kan være med til at præge forbundets arbejde.

Der var genvalg til Kristian Frost, Bo Christiansen og Lars Guldbrandt.

Lars Thomsen og Jan Borgen modtog valg som suppleanter.

Principperne i sportsstragien vedtaget enstemmigt

I det seneste års tid har en projektgruppe - sammen med "Sporthouse" som ekstern konsulent arbejdet med formuleringen af en sportsstragi for DSqF. Lars Peter Munch Larsen fremlagde en meget velformuleret præsentation af det oplæg, der er resultatet af gruppens arbejde. Oplægget, der fik ros fra mange sider, gav anledning til en længere drøftelse, men blev vedtaget uden modstand. Det er vigtigt at fastslå, at det er principperne i oplægget, der ervedtaget - realiseringstakten vil naturligvis afhænge af de kommende års budgetlægning.

Se materialet her 

Forbundets nye vedtægter vedtaget

Et forslag til nye vedtægter - en gennemgribende omskrivning og strukturering blev - med enkelte redaktionelle ændringer - vedtaget. Vedtægterne kan i løbet af en uges tid ses her på hjemmesiden, når ændringerne er indføjet.

Ingen bemærkninger til regnskabet

Repræsentantskabet godkendte forbundets regnskab, der udviste et overskud på ca. 60.000 kr. Der var opbakning til, at der gennemføres en ændret kontoplan, idet den nuværende ikke svarer til den måde, hvorpå budgettet er opstillet. Det gør det vanskeligt at gennemføre en ordentlig budgetopfølgning i årets løb, ligesom arbejdet for de kritiske revisorer er unødvendigt besværligt.

Se referatet fra repræsentantskabsmødet her

Carsten Lausten 15-06-2010

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop