En god dag i Amsterdam

De danske herrer har fortsat en mulighed for at forblive i top-8 i Europa efter dagens kamp mod Spanien. Ganske vist blev Kristian på kun 26 minutter nærmest udraderet af Spaniens bedste (og verdensranglistens nummer 9), Bojan Golan, men samtidig halede Morten Sørensen en flot 3-0 sejr hjem på banen ved siden af. Thomas Pilak var tæt på et næsten sensationelt resultat, da han først efter 5 hårde sæt måtte give sig over for Spaniens fjerdesingle. Med stillingen 2-1 til Spanien skulle Rasmus Møller Nielsen forsøge at holde de danske chancer i live, og det gjorde han med bravour. Han vandt kampen mod Garbi med cifrene 14-12 11-9 8-11 6-11 11-6 (120 minutter) - og skaffede dermed det vitale uafgjorte resultat. I puljekampene om at undgå nedrykning møder Danmark i morgen kl. 14 Schweiz, der kommer over med 2 points mod 1 til hver af landene Danmark og Spanien mens Italien starter med 0 points. Lørdag spiller vi mod Italien. Det er vanskeligt at spå om, hvilke resultater, der skal til for at bevare vores position. Kampen i morgen streames - og den skal meget gerne vindes.

Damelandsholdet triumferer fortsat og topper suverænt division 2. I dag gik det ud over Spanien og Schweiz, der begge blev besejret 3-0. Der var altså 2 sejre til både Line Hansen, Sally Skaarenborg og Bine Lind. I morgen kl. 10 spiller damerne mod Sverige kl. 10, og hvis den kamp vindes er vi tilbage i fineste række - uanset udfaldet af lørdagens kamp mod Italien. I kampen mod Sverige spares Bine, som erstattes af Cecilie Mayer - så Bine, der er lidt mærket af de mange kampe, kan være frisk til afslutningen på lørdag.