Dansk Squash Forbund indgår samarbejde med fysiks træner - Kristian Bradsted.

 Kristian Bradsted


Dansk Squash Forbund har indgået samarbejdsaftale med Kristian Bradsted som ekstern fysisk træner til forbundets talent- og elitearbejde.

 

Kristian arbejder til dagligt som selvstændig personlig træner i sit firma "Sundhedsoptimering ved Kristian Bradsted". Han er blandt Danmarks bedste kettlebell instruktører, men har kompetencer indenfor de fleste grene af fitnessverdenen. Kristian underviser på Fitness Institute i bl.a. Kolding og Odense, hvor han til dagligt uddanner kommende fitness instruktører og personlige trænere til hele landet. Derudover underviser Kristian i fysisk træning på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet i Odense. Kristian bliver derudover ofte brugt som specialist i flere medier.

 

Med tilknytningen af Kristian, får Dansk Squash Forbund en stor kompetence ind, til at hjælpe de bedste spillere med at planlægge og optimere deres fysiske træning over hele sæsonen. Det er vores forhåbning, at spillerne vil benytte sig af Kristians kompetencer og dermed tage et større skridt i retning mod at dygtiggøre sig på banen.

 

Kristian vil blive i fremtiden blive brugt på enkelte testcamps og landsholdssamlinger som fysisk træner, men forbundet vil samtidig også arrangere fysiske træningshold med Kristian, hvor spillerne kan melde sig til.


Vi håber, i samarbejde med Kristian, på denne måde at kunne bidrage til spillernes fysiske "opdragelse" gennem juniorårene, at optimere elitespillernes fysiske formåen, og samtidig at vi kan mindske antallet af skader blandt spillerne.

 

Ønsker man du at få vejledning af Kristian til træningsplanlægning mm. kan I kontakte ham på mail: info@KristianBradsted.dk.

 

Ønsker I yderligere informationer ift. priser kan I klikke her. For øvrige spørgsmål kan I kontakte Rasmus Tander på mail: Rasmus@DSqF.dk.

rasmus 23-02-2015

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop