Nationalt kraftcenter

Dansk Squash Forbund, Squash Center Danmark og Odense Kommune har indgået samarbejde om oprettelsen af et nationalt kraftcentre, der vil bidrage til den videre udvikling af elitespillere i dansk squash.

Det nationale kraftcenter kan bl.a. tilbyde fordelagtige vilkår ift. boligsøgning for studerende i Odense, fordelagtige aftale for de studerende ift. fleksible uddannelsesforløb gennem Syddansk Elite på Syddansk Universitet og meget mere.

Træningen i det nationale kraftcenter varetages af landstræner, David McAlpine.

Visionen for det nationale kraftcenter er: at tilbyd gode udviklingsmuligheder for den enkelte spiller gennem oparbejdelse af et succesfuldt talent- og eliteudviklingsmiljø.

Missionen for det nationale kraftcenter er:

- at skabe gode rammer for udvikling af alle eliteudøvere, der er en del af elitesatsningen.

- at understøtte den enkelte udøvers udvikling på den bedst mulige måde - både på og uden for banen.

Kraftcenteret virksomhed er træning - primært af teknisk/taktisk squashtræning, men også fysisk træning og træningsrådgivning mm.

 

Spillerne, der er en del af elitesatsningen har fri adgang til Squash Center Danmarks baner i tidsrummet fra centerets åbningstid til kl. 15 i alle hverdage. I weekenderne råder klubben over banerne og derfor er træningen begrænset til hverdagene. 

Det er ikke tilladt at bruge den udleverede nøgle til egen forretning. Nøglen er således personlig og misbrug af den kan medføre sanktioner fra DSqF ift. spillerens støtte eller lignende. (Skal nøglen bruges uden for den daglige kraftcentervirksomhed, sker dette kun efter forudgående aftale med DSqF og SCD.

rasmus 06-11-2015

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop