Klubbesøg i Lyngby squash

Tirsdag d. 8. januar var Maiken på klubbesøg i Lyngby Squash. Lyngby har på det sidste haft stor udskiftning i administrationen bag Lyngby Squash og Tennis, hvorfor man i Lyngby nu ønsker at iværksætte nye tiltag, som kan synliggøre Lyngby Squash Klub.

Lyngby Squash Klub vil gerne have flere medlemmer til at dyrke vores fantastiske sport. Lyngby er derfor startet i det små med at markedsføre sig på DTU, for at få de nye elever til at komme i squash klubben og dyrke squash samt gennem squash få opbygget et socialt netværk. En rigtig god idé, som kun kan bakkes op her fra DSqF. Samtidig opfordredes der til generelt at skabe kontakt til skolerne og uddannelsesinstitutioner i lokalområdet, så der kan komme fokus på squashen, og Lyngby evt. vill kunne indgå et fremtidigt samarbejde med skoler/uddannelsesinstitutionerne.

Dette var blot et af flere tiltag, som blev diskuteret, og Maiken havde en god og spændende dialog med Lyngby omkring de muligheder, der kan iværksættes i Lyngby Squash - Vi håber det er stratskudet til, at Lyngby får gang i nye og succesfulde tiltag, så der kommer endnu mere liv i Lyngby squash;)  

Maiken Møller 09-01-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop