Oversæt kontingentrykkeren til engelsk eller urdu

Nyt smart oversættelsessystem gør livet lettere for foreningerne. Med et tryk på en knap kan man nu oversætte fx kampsedlen eller kontingentrykkeren til urdu. Eller arabisk, engelsk, tyrkisk og somalisk.

På hjemmesiden www.mukufo.dk, der er en forkortelse for MultiKulturel Foreningsformidling, er der lagt nogle enkle og meget brugbare skabeloner og standarddokumenter ud til fri afbenyttelse, som nemt kan oversættes fra dansk.

Det kan der være god brug i foreninger, hvor der er mange indvandrerbørn, hvis forældre ikke forstår eller taler dansk særlig godt.

Det er nogle studerende fra informatikuddannelsen på Aalborg Universitet, som har udviklet nettjenesten, mens det Aalborg Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning, der har taget initiativet, og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration har støttet projektet økonomisk.

På siden kan man også designe sit eget dokument og indsætte ord og vendinger, der knytter sig til foreningslivet, fx 'mødested', 'tag forældrene med' og 'sidste tilmeldingsfrist'.

Af: Hanna Britt Milling (DIF)

 

 

Mads Seiersen 28-01-2008

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop