HelsingeHelsinge sætter fokus på Squashen

På trods af fantasktisk sommervejr på Årets første sommerdag trak Helsinge ved deres åbent hus arrangement alligevel nye potentielle squashspillere ind i squash hallen. Det resulterede i ca. 20 nye medlemmer til Helsinge Squash Klub - Godt gået Helsinge.

Helsinge har i den grad besluttet at få skabt noget synlighed omkring squash klubbens eksistens, og de har udover deres åbent hus arrangement også deltaget ved Kulturnat i Helsinge, her gjorde de opmærksom på, hvor fed en sport squashen er, og mens nogle forsøgte sig på den opstillede mini-squashbane, så kunne man få en god sludder med familie, partnere eller venner til de spillende, samt uddele squashfoldere og karameller - Helsinge håber at synligheden vil give udslag, når sæsonen igen starter op til efteråret.

Udover arrangementerne ude af squashhallen, så har Helsinge Squash startet et skolesamarbejde op, og i forbindelse med sommerens mange sports-camp har Helsinge squash indgået et samarbejde med håndboldklubben, så håndboldspillerne skal forsøge sig med squashen, mens de er på Håndbold-camp.

Super godt initiativ Helsinge - Vi i DSqF håber, I får stor succes med de gode tiltag;)

Helsinge2

Maiken Møller 24-06-2013

Nyheder

15. december 2015
er forlænget til den 17. december 2015
11. december 2015
Deadline for tilmelding den 13. december!
10. december 2015
den 8.-9. januar 2016
10. december 2015
Birkerøds holdopstilling i kamp 4550
2. december 2015
Referat fra DSqF budgetmøde kan læses her
Sponsorer Sponsorer Dunlop